Η Εταιρεία

Γιατί να μας επιλέξετε

Αεροφωτογραφία εγκαταστάσεων Alvek Κτίριο Γραφείων Alvek πλαγια όψη Κτίριο Γραφείων Alvek κεντρική όψη

Η εταιρεία AL.VEK ΗΛΙΑΔΗΣ Α.Ε. είναι μία σύγχρονη, τεχνολογικά εξελιγμένη,καθετοποιημένη μονάδα κατασκευής κουφωμάτων, η οποία εδρεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Ξάνθης.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εκθεσιακός χώρος 1  Χώρος αναμονής πελατών  Εκθεσιακός χώρος 2


Συγκεκριμένα, οι εκσυγχρονισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο 5οχλμ Ξάνθης – Καβάλας καταλαμβάνοντας 40000 τ.μ. ενώ το κτίριο του εργοστασίου στεγάζεται σε 7000 τ.μ. Ειδικότερα, τα γραφεία διοίκησης καταλαμβάνουν 1000τ.μ., το show room 1000 τ.μ. και η μονάδα κατασκευής διαιρούμενη σε δύο γραμμές παραγωγής καταλαμβάνει 5000 τ.μ.


 

Χώρος προσφορών  Εκθεσιακός χώρος 2  Ενημέρωση πελατών

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία ALVEK ιδρύθηκε το 1981 από τον κ. Σπύρο Ηλιάδη που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μέχρι σήμερα. Η παρουσία της εταιρείας στο χώρο αρχικά σφραγίστηκε έχοντας ως αντικείμενο την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως η εταιρεία με επένδυσεις και επεκτάσεις που υλοποιήσε κατάφερε και κέρδισε το προσκήνιο και στον κλάδο του συνθετικού. Τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της η ALVEK είχε αναπτύξει μεγάλο κύκλο εργασιών στοχεύοντας μόνο στη λιανική πώληση τοπικά. Το 2000 ξεκίνησε να αναπτύσσεται πανελλαδικά, ιδρύοντας καταστήματα franchise με αντιπροσώπους από τον Έβρο μέχρι και τη Θεσσαλία. Από το 2004 το δίκτυο πωλήσεων της ALVEK παρουσίασε σημαντικές αυξήσεις με γοργούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να στραφεί αποκλειστικά και μόνο στη χονδρική με σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Βασικά προϊόντα της ALVEK

Η AL.VEK παράγει και διανέμει μέσω του δικτύου μεταφοράς της:

• κουφώματα αλουμινίου
• κουφώματα συνθετικά PVC
• ρολά κάθε είδους
• σίτες όλων των ειδών
• υαλοπίνακες
• διαχωριστικά γραφείων
• συστήματα σκίασης
• υαλοπετάσματα
• γκαραζόπορτες
• θωρακισμένες
• εσωτερικές πόρτες
• πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
• δάπεδα laminate
• κουρτινόξυλα

Γιατί να επιλέξετε κουφώματα ALVEK;

Τα κουφώματα της ALVEK χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους η οποία οφείλεται στις πιστοποιημένες, επώνυμες α΄ ύλες, στην πιστοποίηση ISO n9001/94 και στη σωστή κατασκευή τους που οφείλεται στον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και στον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με το πρότυπο του FPC.

Επίσης χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική τους, η οποία οφείλεται στην πDSC_0179.resizedρωτοπορία, στην καινοτομία, στο design των κουφωμάτων και στο σχεδιασμό προφίλ αλουμινίου από την ίδια την ALVEK προκειμένου να παράγει κουφώματα εξοπλισμένα με τις υψηλότατες προδιαγραφές. Η εγγυημένη λειτουργικότητα είναι το τρίτο βασικότερο χαρακτηριστικό των κουφωμάτων της ALVEK, εφόσον αυτά παρέχουν αντιδιαρρηκτική προστασία, ηχομόνωση, θερμομόνωση, αντίσταση στη φθορά του χρόνου, στεγανοποίηση και λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Το ποιοτικό, άριστα κατασκευασμένο, υψηλής αισθητικής, λειτουργικό κούφωμα της AL.VEK παρέχεται με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η ALVEK είναι ένα οργανωμένο κατασκευαστικό εργοστάσιο παραγωγήςκουφωμάτων με αναπτυγμένο το δίκτυο των πωλήσεών της σε όλη την Ελλάδακαι σταδιακά και στο εξωτερικό, και αποτελεί την προτίμηση των πελατών της γιατί επιτυγχάνει την ικανοποίησή τους.

gt na epileksete

Η AL.VEK λειτουργεί με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της, χτίζοντας ισχυρές σχέσεις προμηθευτή– συνεργάτη. Επικεντρώνεται στο συνεργάτη της, παρέχοντας του ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, καλύπτοντας κάθε απαίτηση και γι’ αυτό το λόγο παραμένουνπιστοί συνεργάτες της ALVEK. Για τη διεξαγωγή μιας άψογης συνεργασίας, η ALVEK παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στους συνεργάτες της.

Η άμεση, γρήγορη παράδοση κουφωμάτων και γενικότερα η συνέπεια στους προσυμφωνημένους χρόνους παράδοσης αποτελεί βασική υπηρεσία στο συγκεκριμένο κλάδο. Για ακόμη πιο άμεση αλλά και ασφαλή εξυπηρέτηση, η ALVEK αναλαμβάνει τη μεταφορά των κουφωμάτων με δικά της μέσα ως την πόρτα του πελάτη.

Ιδιόκτητα μέσα για μεταφορά

Έμφαση δίνεται κυρίως στην προστασία των κουφωμάτων κατά τη μεταφορά και γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία τα συσκευάζει με μηχάνημα περιτύλιξης κουφωμάτων προς αποφυγή ατυχημάτων. Η ALVEK επιδιώκει να ενημερώνει τους συνεργάτες της και γενικότερα το καταναλωτικό κοινό για καινοτόμα προϊόντα που παράγει, για νέες μεθόδους παραγωγής που χρησιμοποιεί και για νέες παροχές υπηρεσιών που προσφέρει.

Η ενημέρωση αυτή γίνεται μέσω διαφήμισης, συμμετοχής της εταιρείας σε εκθέσεις, επισκέψεις των πωλητών της εταιρείας σε χώρους των συνεργατών και επισκέψεις ξενάγησης από τους ίδιους τους  συνεργάτες στην έδρα της ALVEK για να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τη διαδικασία της παραγωγής.