Τα κουφώματα της Alvek χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους, η οποία οφείλεται στις πιστοποιημένες, επώνυμες ά ύλες, στη σωστή ελληνική κατασκευή τους χάριν στον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Τέλος σε όλες τις πρότυπες διαδικασίες που ακολουθούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής τους, όπως επιτάσσουν το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 και η σήμανση πιστότητας CE προκειμένου να πιστοποιήσουν ότι το προϊόν που παράγουμε πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που ορίζουν.

Επιπροσθέτως χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική τους, η οποία οφείλεται στην πρωτοπορία, στην καινοτομία και στο design των κουφωμάτων με απεριόριστες χρωματικές ποικιλίες και δυνατότητα επιλογής των γραμμών των προφίλ.

Η εγγυημένη λειτουργικότητα αποτελεί επίσης βασικό χαρακτηριστικό των κουφωμάτων της Alvek, εφόσον αυτά παρέχουν αντιδιαρρηκτική προστασία, ηχομόνωση, θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αντίσταση στη φθορά του χρόνου, στεγανοποίηση και λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Το ποιοτικό, άριστα κατασκευασμένο, υψηλής αισθητικής, λειτουργικό κούφωμα της Alvek παρέχεται με το μικρότερο δυνατό κόστος. Είναι εμφανές πως ότι αξίζει δεν κοστίζει στη δική μας περίπτωση.

Η εταιρεία Alvek είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά υπερσύγχρονα και καθετοποιημένα εργοστάσια παραγωγής αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων με αναπτυγμένο το δίκτυο των πωλήσεών της πανελλαδικά και στο εξωτερικό. Η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της, χτίζοντας ισχυρές και φιλικές σχέσεις προμηθευτή – συνεργάτη. Επικεντρώνεται στα αιτήματα των πελατών της, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, καλύπτοντας κάθε απαίτηση τους και γι’ αυτό το λόγο αποτελεί την προτίμηση τους για χρόνια, παραμένοντας πιστοί συνεργάτες της, χτίζοντας από κοινού συνεργασία ζωής.

Τέλος, για τη διεξαγωγή μιας άψογης συνεργασίας καθοριστικός είναι ο παράγοντας των παροχών υπηρεσιών που εδώ η Alvek υπερέχει δυναμικά εξυπηρετώντας τους συνεργάτες της άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση οικονομικών μελετών αυθημερόν, παρέχει τεχνικές υποδείξεις όταν ζητηθούν, παραδίδει άμεσα και με ασφάλεια τα συσκευασμένα εμπορεύματα αναλαμβάνοντας η ίδια τη μεταφορά τους με δικά της μέσα και τέλος παρέχει after sales υπηρεσίες διασφαλίζοντας στον αγοραστή πως το προϊόν που προμηθεύτηκε από εμάς είναι εγγυημένο και η Alvek βρίσκεται πάντα δίπλα σας.