Η Alvek έχει αναπτύξει τα τελευταία 15 χρόνια ένα ευρύ και οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό με σταθερή δυναμική ανάπτυξης.

Η εταιρεία μας λειτουργεί με γνώμονα τη σύναψη ισχυρών φιλικών σχέσεων με τους συνεργάτες της, παρέχοντας τους  ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας άμεσα τη διεκπεραίωση οικονομικών μελετών, παραδίδοντας ένα άρτιο ποιοτικό κούφωμα υψηλών προδιαγραφών συσκευασμένο στην έδρα του κάθε πελάτη και παρέχοντας τους after sales υπηρεσίες, επισφραγίζοντας με αυτό το τρόπο τον απόλυτο επαγγελματισμό που τη διακατέχει. Αυτός είναι ο λόγος που το δίκτυο της παραμένει πιστό εδώ και πολλά χρόνια και διαρκώς μεταβάλλεται η αρίθμηση του με ανοδική πορεία.

Έχοντας λοιπόν αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά (από τον Έβρο ως την Πελοπόννησο και σε πάρα πολλά νησιά μας) αλλά και σε χώρες του εξωτερικού όπως Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ρουμανία, Καναδά, Ινδία και Ισραήλ, η Alvek έχει καθιερωθεί ως ο πλέον αξιόπιστος και ποιοτικός κατασκευαστής κουφωμάτων που θα μπορούσες να επιλέξεις…

Alvek χτίζουμε Συνεργασία Ζωής