Η Alvek είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες κουφωμάτων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1981 από τον κ. Ηλιάδη Σπύρο, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ως και σήμερα με έδρα τη Ξάνθη.

Οι εκσυγχρονισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο 7ο χμ. Ξάνθης-Καβάλας, καταλαμβάνοντας 40.000 τμ. ενώ το κτίριο του εργοστασίου στεγάζεται σε 9.000 τμ.

Η Alvek αποτελεί ένα πλήρες και δυναμικό κατασκευαστικό συγκρότημα παραγωγής κουφωμάτων, διαθέτοντας πολλαπλές δυνατότητες κάλυψης όλων των αρχιτεκτονικών αναγκών. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη τεχνολογικά εξελιγμένη και καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (pvc), ρολών, σιτών καθώς και άλλων συναφή προϊόντων του κλάδου. Σημειώνοντας μια επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή, η Alvek έχει ταυτιστεί με τη τεχνογνωσία, την εμπειρία και την ανάπτυξη με απώτερο στόχο το ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Η παρουσία της εταιρείας στο χώρο αρχικά σφραγίστηκε, έχοντας ως αντικείμενο την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου. Στη συνέχεια όμως προέβη και στην κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων κερδίζοντας και εκεί το προσκήνιο.

Τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της, η Alvek είχε αναπτύξει μεγάλο κύκλο εργασιών στοχεύοντας μόνο στη λιανική πώληση τοπικά. Το 2000 αποτέλεσε το σημείο έναρξης μιας νέας στρατηγικής marketing που αφορούσε ένα δίκτυο καταστημάτων franchise με αντιπροσώπους από τον Έβρο ως και τη Θεσσαλία. Από το 2004 το δίκτυο συνεργατών της Alvek άρχισε να παρουσιάζει σημαντικές αριθμητικές αυξήσεις με γοργούς ρυθμούς με αποτέλεσμα τη στροφή της εταιρείας στην αποκλειστική χονδρική διάθεση των προϊόντων της πανελλαδικά και σε άλλα σημεία πώλησης στο εξωτερικό. Μέχρι το 2017 η Alvek έχει επιτύχει το να βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της σε ένα ευρύ δίκτυο από τον Έβρο ως την Πελοπόννησο και στην πλειονότητα των νησιών μας, καθώς επίσης στη Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ισραήλ, Καναδά και Κύπρο.

Βασική επιδίωξη της εταιρείας αποτελεί η αδιάκοπτη ανάπτυξη και η διαρκής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών με γνώμονα την κατασκευή ενεργειακών, ποιοτικών προϊόντων με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.

Τα προϊόντα της Alvek χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους, η οποία οφείλεται στις πιστοποιημένες ά ύλες, στη σωστή κατασκευή τους χάριν στον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στο εξειδικευμένο προσωπικό και τέλος σε όλες τις πρότυπες διαδικασίες που ακολουθούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής τους, όπως επιτάσσουν το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 και η σήμανση πιστότητας CE προκειμένου να πιστοποιήσουν ότι το προϊόν που παράγουμε πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που ορίζουν.

 • Κουφώματα Αλουμινίου & Συνθετικά PVC
 • Ρολά, Γκαραζόπορτες & Συστήματα Σκίασης (Κινητές περσίδες σε κτίρια)
 • Πέργολες Αλουμινίου
 • Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου (παράγωνα, τοξωτά, κυκλικά, καρμανιόλες)
 • Σίτες
 • Υαλοπίνακες
 • Διαχωριστικά Γραφείων
 • Υαλοπετάσματα & Etalbonds
 • Θωρακισμένες & Εσωτερικές Πόρτες
 • Κάγκελα Αλουμινίου & Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας
 • Δάπεδα
 • Κουρτινόξυλα