Δώστε πνοή στα έργα σας με κουφώματα AlvekΟι λειτουργικές και μοντέρνες κατασκευές, που σχεδιάζονται από εσάς, υλοποιούνται άριστα από εμάς. Τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων μας εξασφαλίζουν την δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων με άριστα λειτουργικά αποτελέσματα, προσφέροντας, ταυτόχρονα, υψηλά επίπεδα θερμοηχομόνωσης, πιστοποιημένης ασφάλειας και πλήρης αξιοποίησης του χώρου.

Το σύγχρονο design των προϊόντων μας εγγυάται κουφώματα υψηλής αισθητικής με δυναμικό στυλ, ενώ οι ανεξάντλητοι συσχετισμοί χρωμάτων που αποτυπώνονται στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις, συμβάλλουν στη δημιουργία μοναδικών κατασκευών.

Στα 37 και πλέον χρόνια της παρουσίας της στον κλάδο, η Alvek έδειξε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια σε καινοτόμες ιδέες και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους διοίκησης. Ταυτόχρονα, η εταιρία επεδίωξε και πέτυχε την καθετοποίηση της παραγωγής της και δημιούργησε ολοκληρωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν και τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών-συνεργατών της, δίνοντας τους την δυνατότητα να ανταποκριθούν θετικά στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις και ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς.

Η Alvek έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα, κουφώματα συνθετικά, ρολά, γκαραζόπορτες, παντζούρια, υαλοπετάσματα, αίθρια, χωρίσματα γραφείων, συστήματα σκίασης. Με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, η Alvek δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της για επιλογή ριζικής και μόνιμης λύσης στις επιθυμίες τους.

Στην Alvek γνωρίζουμε ότι αναζητάτε το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα της αρέσκειας σας μέσα από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων. Οι ηλεκτροστατικές βαφές αλουμινίου προσφέρουν μοναδική σταθερότητα και αντοχή ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έτσι σας προσφέρουμε ένα προϊόν αντάξιο των προσδοκιών σας, που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια με την ελάχιστη δυνατή συντήρηση. Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία RAL και ειδικών μεταλλικών χρωμάτων, η Alvek διαθέτει και ποικιλία σε αποχρώσεις ξύλου με μια μοναδική συλλογή χρωμάτων ξύλου που εμπλουτίζουμε ανάλογα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η βαφή των προφίλ αλουμινίου σε αποχρώσεις ξύλου γίνεται με τη μέθοδο της σουμπλιχρωμίας, η οποία είναι και η μόνη που διασφαλίζει την απόλυτη πιστότητα του ξύλου.

Τεχνική υποστήριξη

Στην Alvek δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό, η ομάδα του Εμπορικού Τμήματος είναι άρτια εκπαιδευμένη προκειμένου να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την ιδανική επιλογή των συστημάτων κατασκευής και την άριστη προδιαγραφή τους.