Η Alvek είναι μία κατασκευαστική  εταιρεία που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών από το 198. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερα στελεχωμένες εταιρίες κουφωμάτων στην Ελλάδα, κατέχει σημαντική θέση στην αγορά με ένα ευρύτατο πελατολόγιο που αριθμεί πάνω από 1000 επιχειρήσεις.

Η παροχή προϊόντων ολικής ποιότητας στον πελάτη είναι το επίκεντρο της εταιρικής πρακτικής. Η εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η τεχνολογική υποδομή  είναι οι κύριες συνιστώσες οι οποίες εξασφαλίζουν την επίτευξη πετυχημένων έργων. Η συσσωρευμένη εμπειρία, η μεγάλη ποικιλία έργων σε διάφορους τομείς και η καθετοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, την έχουν καταστήσει τον πιο κατάλληλο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Τα τελευταία 15 χρόνια το δίκτυο πωλήσεών της έχει εκτοξευθεί με αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και η εταιρία πλέον εξειδικεύεται αποκλειστικά στις χονδρικές πωλήσεις, δηλαδή σε κατασκευαστές και έμπορους αλουμινίου και PVC, παρέχοντας τους έτοιμο κούφωμα υψηλών προδιαγραφών.

Βασικά οφέλη σας από τη συνεργασία σας με την Alvek:

  • Η ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται από τις επώνυμες α΄ ύλες που θωρακίζουν τα κουφώματα με ηχομόνωση, θερμομόνωση, αντιδιαρρηκτική προστασία, στεγανοποίηση και αντίσταση στη φθορά του χρόνου και από τη σωστή κατασκευή του, που γίνεται απόλυτα βάσει των προδιαγραφών. Επιπλέον κάθε προϊόν πιστοποιείται με ISO 9001 και φέρουν τη σήμανση CE, προσκομίζοντας σας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 10ετή εγγύηση που με τη σειρά σας θα παραδώσετε και εσείς στο τελικό πελάτη (ιδιώτη).
  • Η συνέπειά της που έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών με δικά της μέσα.
  • Η στήριξη που παρέχει στο πελατολόγιο της οικοδομώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και λειτουργώντας ως μόνιμος σύμβουλος σε όλα τα τεχνικά θέματα που προκύπτουν.
  • Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο στελεχώνεται από καταξιωμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων και το οποίο αποτελεί παράλληλα και τον πυρήνα της επιτυχίας.
  • Η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών  της που ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα των υπηρεσιών και το τελικό αποτέλεσμα.
  • H άρτια οργανωτική δομή της που στοχεύει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελατολόγιου της το οποίο αποτελεί βασικό κεφάλαιο για την εταιρεία. Στα πλαίσια της σωστής σας εξυπηρέτησης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση οικονομικών μελετών αυθημερόν, παρέχει τεχνικές υποδείξεις όταν ζητηθούν, και τέλος παρέχει after sales υπηρεσίες διασφαλίζοντας στον αγοραστή πως το προϊόν που προμηθεύτηκε από εμάς είναι εγγυημένο και η Alvek βρίσκεται πάντα δίπλα σας.
  • Εφόσον προμηθευτείτε ένα κούφωμα Alvek, το οποίο σας παρέχεται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, γλιτώνετε από τον παραγόμενο και μη κοστολογικά υπολογίσιμο χρόνο που θα καταναλώνατε προκειμένου να παράγετε ένα έργο και επιπλέον τη φύρα και τα ενδεχόμενα λάθη που θα προέκυπταν.